Werkwijze Work4Logistics

Work4Logistics zorgt voor een uitstekende begeleiding als u reageert op een van onze vacatures of als u een open sollicitatie stuurt.

Na ontvangst van uw CV en motivatie, wordt er contact met u opgenomen. Als na een eerste telefonische inventarisatie blijkt dat er voldoende aanknopingspunten zijn om een procedure te starten bij de opdrachtgever, ziet het stappenplan er als volgt uit:

Er wordt een afspraak gemaakt voor een intakegesprek met een van onze consultants. Het gesprek kan gehouden worden in ons kantoor in Amstelveen, maar ook op een lokatie dichter in de buurt van de kandidaten. Wij spreken bijna wekelijks kandidaten op bijvoorbeeld Vliegveld Zestienhoven, in Vlaardingen, Dordrecht, omgeving Utrecht of op een met openbaar vervoer te bereiken lokatie. De plaats gaat altijd in overleg. Tijdens het intakegesprek komen uw persoonlijke kwalificaties, loopbaan en ambities uitgebreid aan de orde, evenals informatie met betrekking tot de vacature en de organisatie van de betreffende opdrachtgever. Naar aanleiding van het gesprek wordt er een profiel van u opgemaakt en deze presenteren wij samen met uw CV aan onze opdrachtgever.

Alle afspraken en terugkoppelingen met zowel de opdrachtgever als ook met de kandidaat worden door Work4Logistics gecoördineerd. Eventuele salariële onderhandelingen vinden in de regel plaats tussen de opdrachtgever en kandidaat. Indien wenselijk zal Work4Logistics de onderhandelingen ondersteunen. Pas als er een definitieve beslissing is genomen door de opdrachtgever, rondt Work4Logistics de procedure met u af. Zo weet u precies wat er gebeurt en kunnen eventuele onduidelijkheden op elk moment in de procedure worden opgehelderd.

Bent u op zoek naar een nieuwe functie? Dan kan Work4Logistics wellicht iets voor u betekenen! Wij hebben vacatures in onze portfolio bij een diversiteit aan opdrachtgevers, ons team kent de markt vanuit een jarenlange ervaring. Ondersteund door een levendig netwerk en een uitgebreid databestand helpen wij u graag uw weg te vinden.

Work4Logistics bemiddelt alleen kandidaten die in het bezit zijn van een permanente en geldige werkvergunning.