HR Professional

Bedrijfsinformatie:

Voor een van onze klanten, een internationaal import/export bedrijf, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de vacature HR Professional. 

Heb jij een proactieve houding, ben je communicatief sterk en heb je affiniteit met HR? Dan is de functie HR Professional iets voor jou!

Locatie:Emmeloord
Niveau:HBO
Functie omschrijving:

Je komt te werken in een hechte, informele maar professionele werkomgeving binnen het HR team bestaande uit 4 collega’s. Begrijp jij de basis van HR, wil jij meebouwen aan nieuwe HR werkprocessen en je eigen werkervaring in HR laten groeien? In deze functie kun jij je steentje bijdragen in het vormgeven en het verder professionaliseren van de HR afdeling. Als HR Professional ben je naast de dagelijkse HR werkzaamheden ook een belangrijke sparringpartner van het hoofd personeelszaken. In deze rol krijg je de mogelijkheid projecten op te pakken en de ruimte jouw ideeën te implementeren en dus echt een impact te maken.


Je signaleert ontwikkelingen op HR gebied en je zorgt ervoor dat hier inhoud aangegeven wordt binnen de organisatie. Je beantwoordt vragen en verstrekt informatie aan leidinggevenden en medewerkers van diverse afdelingen. Daarnaast houd je je bezig met verzuimbegeleiding, werving en selectie en opleidingen. Het voeren van gesprekken met medewerkers hoort nadrukkelijk tot je taak. Ook ben je regelmatig op de werkvloer te vinden en schuif je aan bij verschillende overleggen waar jouw inbreng van belang is. Je stelt managementrapportages op en je ondersteunt je collega’s met administratieve werkzaamheden die behoren tot de in- door- en uitstroom.

Functie eisen:

Herken jij jezelf in het profiel?


Als HR Professional met een afgeronde HBO opleiding in de richting van HR, pak jij complexe vraagstukken op. Je bent communicatief sterk in woord en geschrift en signaleert aan de hand van jouw sociale vaardigheden wat er leeft en speelt binnen de organisatie. Daarbij bewaak je goed de balans tussen de verschillende belangen. Jij zou jezelf omschrijven als een gedreven, verbindende en leergierige HR professional die in staat is overzicht te houden in drukke situaties. Verder beschik jij over:

Goede kennis van Outlook, Excel en Word, ervaring met ADP is een pré;

Opleiding gevolgd in de richting van verzuim, bv. casemanagement verzuim, is een pré;

Een proactieve houding;

Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal;

De gedrevenheid om op de hoogte te blijven van de veranderende wet- en regelgeving;

Ben jij minimaal 31 uur per week beschikbaar.

Als je bent geïnteresseerd in deze functie of meer informatie wilt, kan je per e-mail reageren naar mwognum@work4logistics.com of bellen/appen naar Marga Wognum op 06-48468395