Wie zijn wij

Work4Logistics is een werving & selectiebureau voor het bemiddelen van kandidaten naar MBO, HBO en topmanagement posities in het bedrijfsleven. Onze specialisatie is de logistieke branche, maar wij bemiddelen ook graag kandidaten in de technische, financiële, IT of HR sector. 

De doelstelling is een duurzame relatie tot stand te brengen tussen opdrachtgevers en kandidaten.

Work4Logistics neemt de logistiek zo breed mogelijk. Van warehousing tot distributie, van transport tot productie, van operationeel personeel tot site management, sales- en business development. Wij hebben al een flink aantal jaren ervaring in de werving & selectie en stellen ons als doel om alleen zorgvuldig geselecteerde kandidaten te introduceren. Door de aanwezige logistieke kennis en ervaring zijn wij in staat de vertaalslag te maken tussen de wensen en behoeften van de opdrachtgevers en de kandidaten. Work4Logistics beschikt over een uitgebreid netwerk dankzij de jarenlange contacten binnen de logistieke sector.

Work4Logistics profileert zich op meerdere vacature sites zoals Monsterboard, Logistiek.nl, de Nationale Vacaturebank en gebruikt daarnaast intensief het eigen netwerk.

Work4Logistics garandeert discreet om te gaan met zowel de gegevens van de opdrachtgevers als ook met die van de kandidaten. Alleen als er sprake is van een daadwerkelijke plaatsingsmogelijkheid, zullen kandidaten en opdrachtgevers met elkaar in contact worden gebracht.