ICT Servicedesk Medewerker

Bedrijfsinformatie:Voor een van onze klanten, een internationaal import/export bedrijf, zijn ij op zoek naar kandidaten voor de vacature ICT Servicedesk Medewerker.

Wat ga je doen?
Je komt te werken binnen het IT team, bestaande uit 25 collega’s. Je werkt intensief samen met 2 collega’s van de Servicedesk. Samen bouwen jullie verder aan de ontwikkeling van de Servicedesk. Je bent samen met het team het eerste aanspreekpunt voor alle ICT gerelateerde vragen vanuit de organisatie. Een belangrijk onderdeel van het werk is functionele ondersteuning bij het gebruik van bedrijfsapplicaties op diverse terreinen zoals inkoop, verkoop, financiële administratie en logistiek.

Daar waar nodig ondersteun je medewerkers op hun eigen werkplek. Je staat ze professioneel te woord en je draagt zorg voor een correcte en snelle registratie en afhandeling van incidenten, vragen en verzoeken. Eventuele problemen die je niet zelf kunt oplossen, die zet je door naar de 2de lijn.

Locatie:Amsterdam
Niveau:MBO+
Functie omschrijving:

·        Beantwoorden, analyseren, oplossen en bewaken van verstoringen en serviceverzoeken van collega’s en andere gebruikers die binnenkomen op de Servicedesk;

·        Tijdig en op correcte, vriendelijke manier opvolging geven aan en communiceren over de ontvangen meldingen;

·        Ondersteunen van onze gebruikers bij het optimaal gebruik maken van de ICT-oplossingen;

·        Opstellen van werkinstructies en het instrueren en begeleiden van gebruikers bij in gebruik name van ICT oplossingen.

Functie eisen:

Herken jij jezelf in het profiel?


MBO+ werk- en denkniveau en graag een afgeronde MBO opleiding tot applicatiebeheerder;
Je hebt al een jaar werkervaring op een ICT Servicedesk;
Je hebt affiniteit en ervaring met bedrijfsprocessen;
Ervaring met applicatie support is een belangrijk aspect;
Je hebt goede analytische vaardigheden;
Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord- en geschrift;
Je bent servicegericht, communicatief vaardig, doortastend en proactief.

 

 

Als je bent geïnteresseerd in deze functie of meer informatie wilt, kan je per e-mail reageren naar mwognum@work4logistics.com of bellen/appen naar Marga Wognum op 06-48468395