Administratief Medewerker Quality Control

Bedrijfsinformatie:

Voor een van onze klanten, een internationaal import/export bedrijf, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de vacature Administratief Medewerker Quality Control. 

Locatie:Amsterdam
Niveau:MBO+
Functie omschrijving:

Wat ga je doen?
Je komt te werken binnen de afdeling Quality & Control, bestaande uit circa 25 medewerkers. Onze afdeling houdt zich bezig met het testen en onderzoeken van consumentenproducten aan de hand van de meest actuele Europese richtlijnen en normen. De afdeling bestaat uit een kantoorgedeelte en een laboratorium. Het kantoorgedeelte zit in een kantoortuin samen met de gehele inkoopafdeling.

Op kantoor houden wij ons bezig met klantvragen, vragen van leveranciers, maar ook met vragen van diverse interne afdelingen. Hierbij kun je denken aan vragen van de verkoopafdeling, designafdeling en inkoopafdeling. Daarnaast is het opbouwen van een online klantendossier van groot belang. Alle artikelen moeten voldoen aan de Europese wetgeving. Afhankelijk van het type artikel worden er testrapporten opgevraagd, conformiteitsverklaringen opgesteld en artwork gecontroleerd ( en indien nodig ook manuals opgesteld). Het is een functie die veel communicatie en nauwkeurigheid vraagt. Vrijwel al onze artikelen worden intern gecontroleerd en getest in ons laboratorium. Dit gebeurt door middel van chemische testen, maar ook door het testen van de productveiligheid.  

·        Communicatie met leveranciers, klanten en diverse afdelingen binnen het bedrijf;

·        Opbouwen klantendossiers;

·        Coördineren van het externe testproces (in samenwerking met meerdere laboratoria en de inkopers);

·        Daarnaast werk je veel samen met de overige administratief medewerkers en bied je indien nodig ondersteuning. 

      

Functie eisen:

Herken jij jezelf in het volgende profiel?

·        Afgeronde administratieve opleiding;

·        Je hebt 2 a 4 jaar administratieve ervaring opgedaan;

·        Je kunt goed overweg met de programma’s Word, Excel en Outlook;

·        Je beheerst uitstekend de Nederlandse en Engelse taal;

·        Je werkt nauwkeurig, je bent oplossingsgericht en pro actief.

 


        Als je bent geïnteresseerd in deze functie of meer informatie wilt, kan je per e-mail reageren naar mwognum@work4logistics.com of bellen/appen naar Marga Wognum op 06-48468395