Import / Export Operationeel

Time Critical Coordinator

Work Description:

Expediteur (import) (ingevuld)

Voor onze operationele afdeling zoeken wij een enthousiaste kandidaat. De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit: 

Freight Forwarder Import en/of Export Air

Voor een aantal van onze klanten op Schiphol én Hoofddorp, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie Freight Forwarder Import en/of Export Air r, juniors en seniors. 

Freight Forwarder Healthcare Export

Op de locatie in Schiphol hebben wij een state-of-the-art Healthcare warehouse waar wij de logistieke afhandeling van farmaceutische producten verzorgen. Het gaat hier met name om import en export luchtvracht activiteiten maar wij verzorgen ook opslag voor onze klanten. 

LCL ocean export medewerker

Functieomschrijving:

·        Je bent first point of entry voor klanten binnen de firma en constant in contact met klanten en leveranciers.

Allround expediteur wegvracht

Werken bij een dynamisch internationaal opererend bedrijf met een uitstekende, prettige persoonlijke werksfeer. Een zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief.

Voor onze locatie in Zaandam zijn wij op zoek naar een gedreven, zelfstandige allround expediteur, met als vereiste ervaring in afhandeling van diverse douaneformaliteiten, die voor onze opdrachtgevers de import en export van wegtransporten kan organiseren.

 

Ervaren expediteur import/export ocean

Wat ga je doen:

Als customer service freight forwarding Ocean medewerker ben je primair verantwoordelijk voor de operationele uitvoering, waarbij je verantwoordelijk bent voor het voorbereiden en regelen van import en export zendingen.

Declarant

Kent de douanewetgeving voor jou geen geheimen, heb jij ervaring als declarant en heb jij de opleiding tot (assistent) declarant behaald en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, dan is dit jouw baan!

Dit is jouw baan

• Verzorgen van aangiftes en tariferen van goederen

• Opmaken van bijbehorende documentatie

• Aanspreekpunt van klanten gericht op douane technische problemen

Medewerker Zeevracht Import

Heb jij een passie voor zee- en spoorvervoer en heeft de douanewetgeving op dat gebied voor jou geen geheimen, heb jij ervaring op zeevracht import en affiniteit met export, een afgeronde declarant opleiding of bereidheid daartoe opgeleid te worden, en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in een afwisselende functie, dan is dit jouw baan!

Dit is jouw baan:

Inhoud syndiceren