Supply Chain Specialist

Bedrijfsinformatie:Voor een van onze klanten, een trendy food keten, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de vacature  Supply Chain Specialist. 
Locatie:Amsterdam centrum
Niveau:HBO denk- en werkniveau
Functie omschrijving:

Jouw verantwoordelijkheidsgebieden:

Als supply chain specialist ondersteun je de Manager food & kwaliteit bij het realiseren van een optimaal inkoopresultaat, waarbij kostenefficiëntie en beschikbaarheid centraal staan en waarbij je tegelijkertijd een goede relatie onderhoudt met leveranciers. Tevens ben je verantwoordelijk voor prijsonderhandelingen en analyseer je de inkoopcijfers om bij te sturen waar nodig.

*Commercieel: jij zorgt voor een juiste prijsmix voor onze ondernemers door goede en duidelijke afspraken te maken met leveranciers *Operationeel: je bent centrale troubleshooter met betrekking tot de leveringen van producten aan onze vestigingen, en onderhoudt de contacten met de logistieke tussenpartijen. Je zorgt ervoor dat de leveringen goed verlopen

*Administratief: je houdt alle gegevens met betrekking tot de inkoop nauwgezet bij, je analyseert de aangeleverde rapportages en stuurt bij waar nodig.

*Relatiebeheer: je onderhoudt een positieve relatie met de ondernemers en leveranciers door rechtlijnig, eerlijk en effectief te communiceren.

*Conceptbewaking & sourcing: jij ondersteunt de manager food & kwaliteit bij het selecteren van de beste producten voor onze pizza’s

Functie eisen:

Jouw profiel

• Je hebt HBO denk- en werkniveau;

• Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in inkoop/supply chain management;

 • Je bent bedreven in Excel, draaitabellen zijn voor jou een koud kunstje;

• Bij voorkeur heb je een opleiding omtrent inkoop afgerond, denk aan supply chain management/NEVI, maar ook Hogere Hotelschool zou passend kunnen zijn;

• Je beheerst naast Nederlands de Engelse taal ook uitstekend in woord en geschrift

• Je bent communicatief en commercieel sterk. Daarnaast is het essentieel dat onderhandelen je natuurlijk afgaat;

• Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit (want ook ’s avonds en in het weekend is er wel eens een probleempje op te lossen, dat is horeca).

De werkomgeving Je komt terecht in een informele werkomgeving, de sfeer bij ons op kantoor is ontspannen en gezellig. Ondertussen wordt er wel keihard gewerkt. Het huidige team bestaat uit 16 professionals met uiteenlopende achtergronden en specialismes.

 Als je bent geïnteresseerd in deze functie of meer informatie wilt, kan je per e-mail reageren naar mwognum@work4logistics.com of bellen naar Marga Wognum op 06-48468395