Supervisor Administratie te Rotterdam

Bedrijfsinformatie:Voor een van onze klanten, een internationale logistieke dienstverlener in lucht-, zee-, wegvracht en contract logistics, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de vacature Supervisor Administratie te Rotterdam. Standplaats Rotterdam Pernis.
Locatie:Rotterdam Pernis
Niveau:HBO werk- en denk niveau
Functie omschrijving:

Als Supervisor ben je het aanspreekpunt van de afdeling Administratie en verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de afdeling. In deze functie stuur je een team van 4 medewerkers aan. Jij en je team voeren de financiële administratie van de operationele zendingen en bent tevens verantwoordelijk voor de inkoop van niet operationele producten. 

Samen met je team zorg je voor een efficiënte en effectieve administratie. je stelt prioriteiten, bewaakt de voortgang en je bent constant bezig met het zoeken naar verbeteringen en creëren van inzichtelijkheid van de kosten en baten en het tijdig doorgeven van de financiële gegevens aan de centrale boekhouding. De Supervisor rapporteert aan de Business Controller. 

 

 

Functie eisen:

De Supervisor die wij zoeken is accuraat en heeft daadkrachtige people management mentaliteit met een positieve, zelf startende en resultaatgerichte instelling. Een echte teamspeler met een goed cijfermatig inzicht die zijn collega's beter laat presteren.

Een aantal jaar leidinggevende ervaring is een van de functie eisen, evenals het vloeiend spreken van Nederlands en Engels en uitstekende kennis van Microsoft Office, met name Excel. Kennis of affiniteit met de zeevracht is een pré. 

 

Als je bent geïnteresseerd in deze functie of meer informatie wilt, kan je per e-mail reageren naar mwognum@work4logistics.com of bellen naar Marga Wognum op 06-48468395