Trader / Logistics Coordinator

Bedrijfsinformatie:Voor een van onze klanten, een commodity trade familiebedrijf, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de vacature Trader / Logistics Coordinator. 
Locatie:Amstelveen
Niveau:MBO+ / HBO
Functie omschrijving:

Als Trader / Logistics Coordinator ben je het verlengstuk van de Traders en bied je de ondersteuning om het proces na de verkoop goed te laten verlopen. Jij bent verantwoordelijk voor de verscheping en het transport van de producten vanuit oorsprong naar de klanten, het plannen/administreren en goedkeuren hiervan en de vertaalslag naar leveranciers, klanten en verschillende transportbedrijven en pakhuizen.

Ook het afhandelen van import documentatie behoort tot de taken en verder ben je verantwoordelijk het overzicht te houden over de lopende contracten, zodat leveranciers/klanten altijd bij jou terecht kunnen met al hun vragen. Al met al dus een functie voor een echte multitasker!

Wij bieden:

Een fulltime, uitdagende en verantwoordelijke functie waarin de kans wordt geboden om bij te dragen aan de groei van de organisatie waarbij het stabiliseren, professionaliseren en uitbouwen van de organisatie voorop staat. Werken in een klein team (familiebedrijf) waarbij een open en persoonlijke cultuur heerst en goede arbeidsvoorwaarden worden gehanteerd. We werken in een mooi pand in Amstelveen, 10 minuten vanaf de Zuidas.

Functie eisen:

Wat wij vragen:

- MBO/HBO gerichte studie gericht op logistiek/supply chain management

- Minimaal 3 jaar ervaring in een logistieke positie

- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Beheersing van de Spaanse taal is een pré

- Kennis van import & export documentatie en Incoterms

- Kennis van certificeringen is een pré

- Oplossingsgerichte denkwijze/pro actief assisteren van collega’s

 Als je bent geïnteresseerd in deze functie of meer informatie wilt, kan je per e-mail reageren naar mwognum@work4logistics.com of bellen naar Marga Wognum op 06-48468395