HR Business Partner (ingevuld)

Bedrijfsinformatie:Voor een van onze klanten, een internationale logistieke dienstverlener, zin wij op zoek naar kandidaten voor de positie HR Business Partner. 
Locatie:Schiphol
Niveau:HBO
Functie omschrijving:

Ben jij proactief en houd je ervan om te adviseren en te coachen op HR-gebied? Sta jij stevig in je schoenen en wil je werken in een multiculturele omgeving? Dan zoeken wij jou! Als HR Business Partner kun je bij ons fulltime aan de slag.

In de functie van HR Business Partner ben je actief in een veelzijdige en zelfstandige adviesfunctie. Je bent zowel operationeel als tactisch verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met HR. Dit doe je dan voor de locatie Rozenburg (Schiphol), De administratieve HR-taken zijn centraal bij HR Support geregeld. Je rapporteert aan de HR Manager. Je werkt nauw samen met de andere HR Business Partners in Nederland en met hen heb je periodiek overleg. Je vindt het daarnaast geen probleem om te reizen naar andere locaties om bij te springen en/of voor een HR-overleg.


Als HR Business Partner ben je actief met de ondersteuning van het management en leidinggevenden bij de uitvoering van het HR-beleid en het signaleren van ontwikkelingen en knelpunten. Daarnaast lever je een proactieve bijdrage om de HR-processen te optimaliseren.

Andere taken in jouw rol zijn;

  • Managers en medewerkers adviseren en coachen doe je proactief en met een grote mate van zelfstandigheid;
  • Sparren en meedenken met het management over de wijze waarop verdere groei en ontwikkeling wordt gerealiseerd en over het te voeren (HR-)beleid;
  • Je levert ook in een breder opzicht een bijdrage op bijvoorbeeld de gebieden van instroom, doorstroom en behoud van vakmensen, maar ook ontslagzaken, mobiliteit en duurzame inzetbaarheid; 
Actief als vraagbaak met betrekking tot HR-gerelateerde zaken.
 

Functie eisen:

Wat vragen wij?

We zijn altijd op zoek naar mensen die een verschil willen maken en waarde kunnen toevoegen aan onze organisatie. De eigenschappen waar we waarde aan hechten zijn: betrokkenheid, verantwoordelijkheid, eigenaarschap. Tevens vinden wij de volgende punten voor de functie belangrijk: 

  • Een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur een HR-opleiding zoals HRM of Personeel & Arbeid;
  • Minimaal 2 tot 4 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Ondernemende en initiatiefrijke sparringpartner, die zich onafhankelijk durft op te stellen;
  • Goede communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift (Nederlands en Engels);
  • Woonachtig in de regio Amsterdam
  • Fulltime (40 uur) per week beschikbaar zijn

Als je bent geïnteresseerd in deze functie of meer informatie wilt, kan je per e-mail reageren naar mwognum@work4logistics.com of bellen naar Marga Wognum op 06-48468395